BOCIAN – všetko pre dieťa

Redakcia | 19. apríl 2010

Pozvánka na 1. ročník veľtrhu venovanému rodičom a deťom: 23. - 25. 4. 2010, výstavisko Agrokomplex Nitra.

 

1. ročník veľtrhu venovaný rodičom a deťom
pavilón K, voľná plocha VpE
23. - 25. 4. 2010, denne 9,00 – 18,00 h., 25.4. do 16,00 h.

Miesto konania: Výstavisko Agrokomplex Nitra

Vstupné: 3,5 € / 1 osoba

Zľavnené vstupné: 2 € / 1 osoba

Deti od 6 do 15 rokov, študenti, telesne postihnutí ZŤP, občania nad 60 rokov

Voľný vstup:
Žiaci základných škôl, študenti stredných odborných škôl a stredísk praktického vyučovania za podmienky, že sa zúčastnia v sprievode pedagóga po predložení zoznamu účastníkov

Deti do 6 rokov v sprievode dospelej osoby, dospelí ako sprievod platia plné vstupné, ťažko telesne postihnutí ZŤP v sprievode jednej osoby.

Rodinná zľava: pre rodiča (ov) a jedno dieťa za úhradu, ostatné deti zdarma. Zľava platí pre deti od 6 do 15 rokov iba v sprievode aspoň jedného rodiča.

• • •

Tohtoročnou novinkou na výstavisku Agrokomplex je 1. ročník výstavy BOCIAN - VŠETKO PRE DIEŤA, zameraný na rodinu, ženy, budúce mamičky a deti.  Uskutoční sa pod záštitou Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a odbornú záštitu prevzala organizácia OSN zameraná na pomoc deťom UNICEF.

40 vystavujúcich firiem zo SR a ČR predstaví celý rad ich produktov: detské oblečenie, odevy, čiapky, výbavičky,  hračky a dekorácie, didaktické hry a pomôcky, vankúše a taburetky, sedacie vaky, kočíky, detské autosedačky, školské a športové potreby, preliezky, postieľky a postele, nábytok a vybavenie do detských izieb, postieľky a postele, ale aj dekorácie na torty, DVD s filmami a rozprávkami, či fotoslužby.

Nebude chýbať ani hodnotný sprievodný program, ktorý prináša zábavu i náučné poslanie. Deti sa budú môcť dozvedieť, ako sa chrániť pred šikanovaním a zneužívaním na internete, mamičky sa dozvedia viac o tajomstve dojčenia, hravou formou sa predstaví aj projekt Hľadané deti a linky. 

K našim najmenším neodmysliteľne patrí zábava – predstavia ju tanečné, hudobné a literárno - dramatické zoskupenia žiakov, flautičkári, divadelníci.

UNICEF pripravil krátke filmy a fotografie s ukážkami projektov a pomoci na Slovensku i v zahraničí.

Nebudú chýbať detské ihrisko, drevené a nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, oddychový kútik pre deti s rodičmi, kreatívny kútik či  originálne autíčko. Prekvapením bude i zahraničná hviezda a známa tvár zo Slovensko má talent...

Spolu s výstavou sa budú konať i ďalšie podujatia, zemerané na záhradkárstvo, bonsaje, výrobky stredoškolákov a stavebníctvo s účasťou viac ak 400 firiem. 

 

• • • 

Súťažte o dve rodinné vstupenky!

Súťažná otázka:

Ako sa volá výstava?

Správnu odpoveď pošlite do 21.4. na: sutaz@mamaaja.sk. Dvom výhercom pošleme rodinné vstupenky na túto výstavu.
 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: