Wickies – dokonalá starostlivosť o detskú pokožku v lete

Redakcia | 22. august 2016
Wickies – dokonalá starostlivosť o detskú pokožku v lete

Produkty privátnej značky Wickies sú určené na každodennú starostlivosť o bábätko. Kozmetika a hygienické potreby sú vyrobené tak, aby deťom zabezpečili maximálne pohodlie a nedráždili ich jemnú pleť. Wickies sortiment dostupný v Kauflande obsahuje výrobky určené na detskú hygienu, medzi ktorými si sprchovací gél či šampón vyberie každý nezbedný chlapček, či neposedné dievčatko.

Počas letných mesiacov a predovšetkým na dovolenke s deťmi, by v taške žiadneho rodiča nemali chýbať vlhčené obrúsky. Tie sú prvou pomocou nielen pri prebaľovaní, ale aj kedykoľvek sa vaše dieťa zašpiní. Vlhčených obrúskov Wickies predáva Kaufland viac ako milión ročne, čo svedčí o tom, že sú u mamičiek skutočne obľúbené. Vďaka pleťovému mlieku sú obrúsky jemné a šetrné. Ich pH je prispôsobené detskej pokožke. Vlhčené obrúsky Wickies Soft neobsahujú parabény ani polyetylénglykol, preto detskú pokožku nedráždia a nevyvolávajú alergie.

Dostatočný počet plienok je v lete priam nevyhnutnosťou. Častejším prebaľovaním sa vyhnete zapareninám. Okrem toho, nikdy neviete vopred, ako vaše dieťatko zareaguje napríklad na novú stravu v dovolenkovej destinácii. S plienkami Wickies však máte istotu, že pokožka vášho dieťatka to nepocíti. Novinka – Wickies vlhčený toaletný papier je záchrana v každej situácii a ocenia ho aj mamičky, ktoré sa teplé letné počasie rozhodnú využiť a naučiť svoje batoľa používať nočník.

Deti v lete milujú šantenie vo vode. Pozor by sme mali dať hlavne na chlór v bazéne, ktorý dráždi detskú pokožku viac ako morská voda. Praktické balenie Wickies šampónu a sprchového gélu 2 v 1 s pridaným vitamínom E a panthenolom detskú pokožku jemne vyčistí. Malá kvapka do vody vytvorí vo vani bohatú penu a poskytne Vášmu dieťatku radosť z kúpeľa aj vo vani.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: