Info články

Premium denim od C&A

Premium denim od C&A

C&A vyrába vo svojej továrni FIT ( FACTORY FOR INNOVATION IN TEXTILES ) v Nemecku džínsy z udržateľnejších materiálov prostredníctvom procesu, ktorý zahŕňa nové digitálne technológie a automatizáciu. To prináša nielen mimoriadne úspory zdrojov a výrobný proces bez CO2, ale aj krátke vzdialenosti medzi miestami výroby a predajňou. Čítať viac..

Čaká ma pracovný pohovor! Ako sa naň čo najlepšie pripraviť?

Čaká ma pracovný pohovor! Ako sa naň čo najlepšie pripraviť?

Je to tu... Roky na materskej a rodičovskej ubehli rýchlejšie, ako ste si predstavovali. Nastal čas vrátiť sa späť do pracovného života. Niektoré maminy majú možnosť vrátiť sa späť do svojho pôvodného zamestnania, niektoré nie. Ak chcete skúsiť niečo nové, je dôležité sa popri hľadaní novej práce dobre pripraviť aj na pracovný pohovor. Čítať viac..

Predplatiteľská akcia časopisov Včielka a Adamko

Predplatiteľská akcia časopisov Včielka a Adamko

Časopisy Včielka a Adamko sú kamaráti, ktorí deti učia a zabávajú už mnoho rokov. Pre najmenších je tu Včielka, ktorá učí škôlkarov držať ceruzku a sprevádza ich až po prvú triedu. Keď už zavolá škola, vezme ich za rúčku Adamko. Pre všetky kolektívy pripravili ku začiatku nového školského roka špeciálnu akciu. Čítať viac..

Suché vlasy, lámavé nechty? Len kozmetický problém? Odpoveď môže byť komplexnejšia a skrýva sa v krvi

Suché vlasy, lámavé nechty? Len kozmetický problém? Odpoveď môže byť komplexnejšia a skrýva sa v krvi

Prečo má moja kamoška tak krásne pevné nechty a tie moje sa poškodia pri prvej príležitosti? Čo robí svokra inak, že nepozná problémy s pleťou, a to má o tridsať rokov viac ako ja? A ako si poradiť so suchými a lámavými vlasmi, ktoré ešte aj vypadávajú neustále, keď som už vyskúšala snáď všetky šampóny a „zázračné elixíry“ na trhu a nič nezabralo... Čítať viac..

dieta, chore

Maminky, na detské choroby už nemusíte byť samy. Pomôže vám pediater na telefóne

Byť mamou je náročné a prináša to okrem radosti a lásky aj veľa strachu. Ten prichádza najmä vtedy, keď sa dieťa cíti zle, náhle ochorie, keď teplota nie a nie klesnúť. V takých chvíľach sa aj tie skúsenejšie môžu cítiť neisto či bezmocne a v duchu sa pýtajú: čo robiť? bežať na pohotovosť, počkať do rána...? Od júna všetky svoje otázky a pochybnosti môžu konzultovať s pediatrom cez telefón, a to 24/7. Služba Dr. Nonstop+ je k dispozícii všetkým poistenkám Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Čítať viac..

Článkov: 1745