Info články

VIANOČNÉ TRHY NA ZÁMKU SCHLOSS HOF

VIANOČNÉ TRHY NA ZÁMKU SCHLOSS HOF

Keď sa najväčšie barokové vidiecke sídlo Rakúska odeje do zimných šiat, jeho nádvoria rozžiaria tisíce svetielok, vzduchom sa šíri vôňa pražených mandlí či lahodných punčových variácií a scéna na zámockom nádvorí patrí tradičným tónom vianočných piesní, môžete sa tešiť na nezabudnuteľný (pred)vianočný zážitok. Čítať viac..

Sú naše deti viditeľné

Sú naše deti vonku dobre viditeľné aj počas zimy?

So zimným obdobím prichádzajú kratšie dni a skoré stmievanie. To však neznamená, že musíte sedieť doma a nemôžete ísť von na výlet, na bicykel alebo len tak na prechádzku. Dôležité je ale upriamiť pozornosť na vhodné doplnky, vďaka ktorým budú vaše ratolesti dobre viditeľné aj za tmy, čo im neraz dokáže doslova zachrániť život. Čítať viac..

BABY-BOOM

Montessori hračky pod stromček

Nekupujte darčeky na kvantá, pomôžte deťom rozvíjať sa! O tom, že Montessori hračky sú tým najlepším, čo môžete najmenším ponúknuť, niet pochýb. Múdre hračky sa tešia už 120 ročnej tradícii a sú obľúbené čoraz viac. Čítať viac..

Little Hipster

Keď zima náhle ohlási svoj príchod

Na konci jesene zvykne prísť prudké ochladenie, aj kalendárna zima je už za dverami. Ako obliekať deti počas chladného počasia, keď teplota klesá nižšie pod 10C, no ešte nemrzne, je dosť individuálne. Sú deti, ktoré sa pohybom rýchlo zahrejú a potom také, ktoré sú večné „zmrzlinky“. Čítať viac..

Sunar

Sunar BIO – receptúra šetrná k prírode!

Značka Sunar sa stala synonymom pre dojčenské mlieka a je #1 v detskej výžive ako v Českej republike, tak aj na Slovensku. Sunar zastrešuje niekoľko kategórií dojčenskej a detskej výživy súčasne a je vedúcou značkou vo svojom odbore. Čítať viac..

C&A

Kampaň značky C&A

V polovici septembra predstavila spoločnosť C&A svoju novú brand kampaň. Sloganom „You Do You & We Do The Fashion“ C&A posilňuje svoju pozíciu európskej módnej značky zameranej na potreby spotrebiteľa, medzi ktoré patrí štýlové, ale na údržbu nenáročné a cenovo dostupné oblečenie. Pritom zdôrazňuje trvalý záväzok spoločnosti C&A k hodnotám, ako je udržateľnosť a inkluzivita. Čítať viac..

Článkov: 1753