Pozor, súťaž!!! Vyhrajte so ŠKODOU a detskými časopismi!

Redakcia | 14. október 2016
Pozor, súťaž!!! Vyhrajte so ŠKODOU a detskými časopismi!

Pre jednotlivcov aj triedy!

Iba teraz sa môžete zapojiť do súťaže o super bicykel, odrážadlo, či značkový cyklodres ŠKODA! Stačí, ak sa zaregistrujete na webstránke www.skodahrou.sk a pošlete do redakcie Včielky, Adamka alebo Zorničky diplom za úspešné vyriešenie úloh na webstránke.

Diplom získa registrovaný návštevník pri splnení všetkých úloh v časti „Cestná bezpečnosť“ alebo ak dosiahnete minimálne 25 bodov v časti „Kvíz“.

Diplom môžete vytlačiť priamo z webstránky a poslať na adresu vydavateľstva alebo stiahnuť vo formáte pdf a poslať e-mailom s informáciou o veku dieťaťa, menom a adresou na:  zornicka@orbisin.sk, vcielka@orbisin.sk, adamko@orbisin.sk, najneskôr do 15.11. 2016

Triedy, súťažte tiež!

Výlet na dopravné ihrisko + darčeky od ŠKODY môže získať trieda, ktorá sa aspoň 5 registráciami žiakov zaregistruje na webstránke www.skodahrou.sk.  Následne pošle minimálne päť diplomov žiakov, získaných za úspešné vyriešenie úloh na webstránke.

Diplom získa registrovaný žiak, ak splní všetky úlohy v časti „Cestná bezpečnosť“ alebo ak dosiahne minimálne 25 bodov v časti „Kvíz“. Diplomy môžete priamo z webstránky vytlačiť a poslať na adresu redakcie Včielka, Adamko, Zornička, alebo stiahnuť vo formáte pdf a zaslať e-mailom s iniciálami školy či škôlky a triedy na zornicka@orbisin.sk, vcielka@orbisin.sk, adamko@orbisin.sk, najneskôr do 15.11.2016.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: