Kate Middleton chce vychovávať svoje deti podľa vlastných pravidiel!

Zuzana Paprskárová | 17. jún 2017
Kate Middleton chce vychovávať svoje deti podľa vlastných pravidiel!

Je hlavou rodiny William, či Kate? Podľa aktuálnych informácií z Kengsintonského paláca, doma nosí nohavice Kate. Svoje deti, princa Georga a princeznú Charlotte, neplánuje vychovávať podľa pravidiel kráľovskej rodiny.

Kate Middleton sa síce vydala do kráľovskej rodiny, no pokiaľ ide o jej deti, je nekompromisná.  Svojim deťom by rada dopriala bežné detstvo obyčajných detí. Princa Georgea a princeznú Charlotte chce vychovávať slobodne, podľa svojich pravidiel.

kate middleton, princ william, george, charlotte

Protokol a pravidlá kráľovskej rodiny

Podľa zdroja z prostredia paláca, Kate síce dodržiava protokol mimo svojho rodinného  apartmánu, avšak doma chce žiť so svojimi deťmi bez dosahu protokolu a prísnych kráľovských  pravidiel. George a Charlotte tak doteraz netušia, akí sú výnimoční.

Na verejnosť sa síce dostanú oficiálne štylizované  fotografie mladej kráľovskej rodinky, kde deti v naškrobených šatôčkach pôsobia ako z rozprávky. Doma sa však kráľovské  deti obliekajú do bežnej konfekcie, bláznia sa v blate ako ostatné deti a žijú bezstarostným životom svojich rovesníkov.

Prečítajte si aj: Výchovné štýly v rodine: akou cestou vediete vaše deti vy?

Čo na to kráľovná Alžbeta II.?

Táto  benevolencia sa však nepáči kráľovnej Alžbete II.Nikdy, v celej kráľovskej histórii, neboli deti v prvej línii nasledovníkov trónu vychovávané takýmto moderným spôsobom,“ informuje zdroj z prostredia paláca.

Je známe, že Kate má blízko k svojej rodine, špeciálne k svojej mame Carol.  Stála pri nej pri narodení svojich vnúčat a od začiatku radila svojej dcére Kate pri starostlivosti o bábätká. Nie je teda zvláštne, že Kate inklinuje viac k výchove podľa vzoru svojej matky, a nie po línii kráľovskej výchovy Williama.

Snáď len to je prekvapivé, že malého Georgea zapísala do bežnej základnej školy so stovkami iných žiakov a neuprednostnila školu, ktorú majú v blízkosti paláca a navštevoval ju aj jej manžel princ William.

Každá mama chce pre svoje deti len to najlepšie, nech je cesta akákoľvek  a výnimkou nie je ani Kate. Zatiaľ si vedie výborne!

Mohlo by vás zaujímať: Ako správne vychovávať deti?

 Zdroj: cafemom

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: