Psy na lyžiach

Redakcia | 17. február 2014

Už nasledujúci víkend sa dočkajú tatranské svahy možno aj štekajúcich lyžiarov. Mašéri návštevníkom predvedú pravé snežné psy v záprahoch a známe osobnosti, divadelníci a tanečníci sa postarajú o skvelú zábavu počas lyžovačky v Tatranskej Lomnici.

Už nasledujúci víkend sa dočkajú tatranské svahy možno aj štekajúcich lyžiarov. Mašéri návštevníkom predvedú pravé snežné psy v záprahoch a známe osobnosti, divadelníci a tanečníci sa postarajú o skvelú zábavu počas lyžovačky v Tatranskej Lomnici. „Snežné psy“ je multižánrovým podujatím ideálnym pre rodiny s deťmi. Okrem možnosti vyhrať jazdu v záprahu bude najväčšími ťahákmi podujatia spevák s najväčším úsmevom Thomas Puskailer, Martin Madej, ktorého preslávila pesnička Bobi, či superstarista Miro Jaroš. Deťom sa oplatí okrem lyžiarskeho výstroja zobrať si so sebou tiež plyšového psíka, lebo ich čaká darček.

Aktuálna sezóna nie je práve typickou ukážkou bielej zimy, ale sú miesta na ktoré „Perinbaba“ myslela viac a aj snežné delá pomohli vytvoriť snehovú pokrývku pre veľmi dobré lyžiarske podmienky. K takýmto miestam patria aj Vysoké Tatry. 22.-23.2. však do Tatranskej Lomnice bude, okrem výbornej lyžovačky na viac ako pol metri snehu, lákať aj atraktívny program pre celé rodiny. V lyžiarskom stredisku bude cez víkend ďalší ročník podujatia „Snežné psy“.

V minulom roku sa na akcii bavilo viac ako 11 tisíc ľudí. Tatranci veria, že ich tento rok bude ešte viac. „Jarné prázdniny sú významným termínom pre tunajší cestovný ruch. Aj preto organizujeme podujatie pre rodiny s deťmi práve teraz. Snežné psy čaká už piaty ročník a program bude aj tento rok veľmi atraktívny. Okrem tradičných snežných psích záprahov, sa deti vybláznia aj vo veľkom snežnom labyrinte. Očakávame, že na podujatí bude okolo 15 tisíc návštevníkov, lyžiarov aj nelyžiarov“, povedal Ján Mokoš, predseda predstavenstva Oblastnej organizácie CR Región Vysoké Tatry.

Denný program bude začínať po spustení prevádzky lanoviek a o 15,00 hod. ho uzavrie detská diskotéka. Super zábavu a skvelú atmosféru určite navodia aj Martin Madej, Thomas Puskailer aj Miro Jaroš. Pre najmenších lyžiarov sú pripravené divadelné vystúpenia - divadlo ZkuFraVon a divadlo Maškrta. Skupina Jessy roztancuje všetkých malých aj veľkých lyžiarov. Rovnako ako v minulých ročníkoch bude možnosť vyhrať jazdu v psom záprahu.

Už nasledujúci víkend okrem výbornej lyžovačky návštevníci Tatranskej Lomnice uvidia majstrovstvo mašérov aj rýchlosť huňatých chlpáčov v záprahoch. Najmenší lyžiari by rozhodne nemali svojich plyšových psíkov nechávať doma, lebo aj vďaka nim ich čakajú darčeky.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: