Miesto, kde deti baví rásť!

Redakcia | 10. september 2012

The Little Gym® je miesto, kde deti v nesúťažnej, zároveň však motivujúcej atmosfére rozvíjajú nielen svoje motorické schopnosti a zručnosti, ale aj osobnosť, adekvátne k svojmu veku.

Unikátne cvičebné programy pre deti od 4 mesiacov do 12 rokov

 


The Little Gym® je miesto, kde deti od 4 mesiacov do 12 rokov rozvíjajú a zdokonaľujú svoju koordináciu a celkovú zdatnosť. Získavajú tak sebadôveru a zároveň sa učia počúvať, sústrediť a spolupracovať s ostatnými.... A hlavne si užijú veľa zábavy.

 

 

 

  • Telocvičňa je určená výhradne pre deti.
  • Deti do 3 rokov cvičia spolu s rodičmi, od 3 rokov len s inštruktormi (maximálne 6 detí na 1 inštruktora).
  • Lekcie prebiehajú 1x do týždňa a každá lekcia má svoju špeciálnu tému a hudbu.
  • Kurzy The Little Gym® sú vedené bilinguálne – v slovenčine a v angličtine.
  • Rodičia majú možnosť sledovať priebeh hodiny z pohodlia vstupnej haly a pri každej lekcii získavajú pravidelnú spätnú väzbu.
  • V prípade ospravedlnenej neprítomnosti dieťaťa sa môžu vymeškané hodiny nahradiť.

Chcete sa o našom programe dozvedieť viac?
Kontaktujte nás a rezervujte si skúšobnú hodinu ZADARMO.

 The Little Gym® BratislavaVajnorská 45 • 831 01 Bratislava, Nové Mesto Tel: 02/443 723 11 • www.thelittlegym.skbratislava@thelittlegym.sk

V mnohých krajinách vo svete už viac ako 30 rokov ponúka The Little Gym® unikátne cvičebné programy pre deti od 4 mesiacov do 12 rokov, ktoré hravou formou podporujú ich harmonický a všestranný psychomotorický vývoj. The Little Gym® je miesto, kde deti v nesúťažnej, zároveň však motivujúcej atmosfére rozvíjajú nielen svoje motorické schopnosti a zručnosti, ale aj osobnosť, adekvátne k svojmu veku. Budujú si tak širokú pohybovú základňu, pozitívny vzťah k pohybu a športu, a taktiež sebadôveru, na ktorej môžu celý život stavať. To všetko pod priateľským vedením školených inštruktorov, ktorí deti povzbudzujú a pomáhajú im naplniť a správne využiť ich prirodzenú túžbu po pohybe a poznaní.

Cvičenie rodičov s deťmi: 4 mesiace - 3 roky. Od lezenia, cez prvé kroky až po behanie a skákanie. V hodinách plných zábavy cvičia rodičia spolu s deťmi, pomáhajú im získavať, rozvíjať ich základné pohybové a sociálne schopnosti a zručnosti. Cvičíme na žinenkách, náradí, aj na loptách, hráme sa s bublinkami a farebným padákom....

Cvičenie pre predškolákov: 3 - 6 rokov. Deti sa postupne učia samostatnosti a na hodinách už cvičia bez rodičov. Rodičia ich pokroky sledujú z diaľky, z pohodlia vstupnej haly. Program so základnými prvkami gymnastiky pomáha deťom rozvíjať pohybové a sociálne schopnosti, zručnosti a taktiež buduje ich zdravú sebadôveru.

Gymnastika pre školákov: 6 - 12 rokov. Kurzy pre začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých, v ktorých deti postupne zvládajú aj zložitejšie gymnastické tvary na žinenkách a na náradí. Posúvajú hranice svojich fyzických možností a ich sebadôvera prirodzene rastie. Víťazov a porazených u nás nehľadajte - počíta sa snaha, nie výkon!

Ponúkame taktiež NARODENINOVÉ OSLAVY a PRÁZDNINOVÉ PROGRAMY!

The Little Gym® Bratislava

Vajnorská 45, 831 01 Bratislava

Tel: 02/443 723 11

bratislava@thelittlegym.sk, www.thelittlegym.sk

Zavolajte nám!
Radi Vám poskytneme viac informácií alebo rezervujeme SKÚŠOBNÚ HODINU ZADARMO!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: