Kúzelnícky DEŇ DETÍ v MDPOH

Redakcia | 6. máj 2013

Aj vaše deti milujú rozprávky? Zoberte ich na kúzelnícky Deň detí do Mestského divadla P.O. Hviezdoslava v Bratislave! Na detičky čakajú veselé pesničky, kúzelnícke triky, sladkosti i súťaže o krásne knihy z vydavateľstva Slovart.

Všetky deti milujú rozprávky. Všetky deti sa tešia na Medzinárodný deň detí. Čo tak skĺbiť kúzelnícku rozprávku s ich detským sviatkom?

Príďte do Mestského divadla P. O. Hviezdoslava a pozrite si rozprávku Čáry, Máry, Fuk alebo Kúzelnícka rozprávka, v ktorej sa zoznámite s rodinkou kúzelníkov, ktorá však nemá peniaze, magickú debnu a ani divákov. Zháňanie magickej debny im prinesie do cesty rôzne dobrodružstvá. Prídu aj o bieleho králika a syn Fuk sa stane neviditeľným. Nie je to však taká veľká pohroma, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Práve jeho neviditeľnosť im pomôže vyriešiť všetky problémy. Stanú sa úspešnými kúzelníkmi?

To zistíte v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava 1. júna o 15.00 hod. Na detičky čakajú veselé pesničky, kúzelnícke triky, sladkosti i súťaže o krásne knihy z vydavateľstva Slovart! Viac informácií na www.mdpoh.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: