Batoľa články

Adamko má 21 mesiacov: Čert alebo anjel?

Adamko má 21 mesiacov: Čert alebo anjel?

Ak náhodou tieto dni natrafíte na tmavovlásku, ktorá vlečie malého, kopajúceho a zúriaceho čertíka s vizážou anjela, pravdepodobne to bude moja mama. A vlečie mňa. Mám totiž celkom slušne rozbehnuté obdobie vzdoru. A každým dňom je to čoraz horšie. Čítať viac..

Trápi nás nočné pomočovanie. ČO (ne)robiť?

Trápi nás nočné pomočovanie. ČO (ne)robiť?

Keď sa váš drobec zbaví plienok a vy ste celý bez seba, že je toto obdobie za vami, môže nastať iný, často dlhodobý problém. Dieťa sa začne v noci pomočovať. Jednu, dve noci pripíšete náhode. Čo však robiť, ak sa to opakuje noc čo noc? Čítať viac..

Záchvat vzdoru

Čo nerobiť pri záchvate vzdoru

Ak sa dieťa dlhodobo a často nachádza stresových situáciách, môže sa stať, že sa poplašný systém v mozgu nebude vedieť po odoznení stresu „vypnúť“ a naše reakcie budú aj v dospelosti neprimerane agresívne, intenzívne, či dlhotrvajúce. Čítať viac..

Adamko má 20 mesiacov

Adamko má 20 mesiacov: Letné dobrodružstvo

Už viem, aké je to spať pod širákom! Tak naozaj, v stane, v spacáku. Áno, vo vlastnom spacáku, na karimatke. Naši ma totiž spolu s mojou sestričkou tento rok namiesto obligátnej dovolenky pri mori vzali kempovať. Do stanu. Na rozkošnú Modrú farmu uprostred lazov Zaježová. Čítať viac..

Článkov: 742