PROBIOTIKÁ pre ochranu a vitalitu detí

Redakcia | 26. máj 2008

PR článok: Zdravie vášho dieťatka môžete významne ovplyvniť výživou, a tým predísť niektorým chorobám v dospelosti.

AKTÍVNE KULTÚRY BIFIDUS BL A ICH VÝZNAM PRE ZDRAVIE
Zdravie vášho dieťatka môžete významne ovplyvniť výživou, a tým predísť niektorým chorobám v dospelosti. Tráviaci trakt je najväčším a najdôležitejším imunitným orgánom človeka. Obsahuje prospešné i škodlivé baktérie, ktoré dieťa prijíma potravou či dýchaním. Pokiaľ sa škodlivé baktérie premnožia, môžu byť príčinou rôznych ochorení. Naopak, prospešné baktérie organizmus dieťaťa chránia.

Bifidus BL sú takzvané priateľské baktérie, ktoré na stenách čreva vytvárajú ochranný štít a zabraňujú tak škodlivým mikroorganizmom, aby sa v tráviacom trakte usadzovali a množili. Aktivné kultúry Bifidus BL zaisťujú rozvoj zdravej črevnej mikroflóry a súčasne znižujú počet hnačkových ochorení. Vďaka harmonickému prostrediu v čreve sa tiež znižuje výskyt zápchy a nadúvania, ktoré sa môžu objavovať s rozširovaním jedálnička dieťaťa.

PREČO NIE JE KRAVSKÉ MLIEKO VHODNÉ PRE MALÉ DETI?
Kravské mlieko je pre deti do troch rokov úplne nevhodné. Prírodou nebolo vytvorené pre zdravý vývoj detí, ale iného živočíšneho druhu - teliatok. Obsahuje vysoké množstvo solí a bielkovín, ktoré zaťažujú obličky dieťaťa, nízky obsah železa, jódu a vitamínov. Prináša vysoké riziko vzniku alergie.

JUNIOR mlieko BIFIDUS
Junior mlieko BIFIDUS je zdravá mliečna výživa, ktorá dodá vášmu dieťaťu všetky potrebné živiny, vitamíny a minerálne látky v takom pomere, aký zodpovedá potrebám malého batoľaťa. Naviac je obohatené o prospešné baktérie BIFIDUS, ktoré pomáhajú posilniť jeho obranyschopnosť a preventívne riešia tráviace problémy.

Nezabúdajte, že jedinou prirodzenou dojčenskou výživou je materské mlieko, ktoré predstavuje najlepší spôsob výživy dojčaťa chrániaci jeho zdravie, a preto má prednosť pred náhradnou dojčenskou výživou.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: