Anketa: Dojčenské mlieka a hotové jedlá

Tím SUNAR | 26. júl 2017
Anketa: Dojčenské mlieka a hotové jedlá
foto: SUNAR

Až 16 cien. Vyplňte anketu a získajte balíčky SUNAR DOJČENSKÉ MLIEKA + DÓZA + SUNÁREK HOTOVÉ JEDLÁ alebo knihu OD NARODENIA PO 1. ROK! Súťažte od 25.07. do 20.08.2017.

ANKETA SUNAR

Odmeňte sa za vyplnenie ankety. Pre zodpovedanie 8 otázok kliknite na ANKETU SUNAR DOJČENSKÉ MLIEKA A HOTOVÉ JEDLÁ SUNÁREK

1 balíček = SUNAR Premium dojčenské mlieko +  Dóza +  5x Sunárek hotové jedlo

Redakcia vyžrebuje výhercov, ktorí získajú 1. až 16. cenu, a to zo súťažiacich, ktorí zodpovedali všetkých 8 otázok. Na mamaaja.sk sa týždenne v článku zverejní 1 výherca balíčka pozostávajúceho z SUNAR Premium dojčenské mlieka +  Dóza +  5x Sunárek hotové jedlo. Po skončení súťaže redakcia vyžrebuje, odmení a zverejní výhercov zvyšných cien, vrátane knihy Od narodenia po 1. rok. Spolu bude odovzdaných až 16 odmien za vyplnenie ankety.

Dojčenské mlieka SUNAR a hotové jedlá SUNÁREK

KNIHA OD NARODENIA PO 1. ROK

1 z výhier je sprievodca OD NARODENIA PO 1. ROK. Ak nevyhráte, stále je ešte možnosť objednať si publikáciu kliknutím na obrázok:

Praktický sprievodca o prevencii a starostlivosti o dieťa, pripravený s odborníkmi, ktorý zodpovie všetky otázky na tému starostlivosti o tých najmenších.

Bábätko si vyžaduje práve v 1. roku života pozornosť a opateru. Prvý rok života výrazne ovplyvní jeho celý ďalší život. Odborné informácie sú napísané formou prístupnou každému a jednotlivým témam sa venuje dostatok priestoru, aby sa rozobrali dostatočne detailne. Nájdete v nej množstvo informácií o pôrode, ako sa starať o svoje dieťatko, o seba v období šestonedelia a následne počas celého prvého roka života dieťaťa.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: